Advocaten & Mediators

Familierecht – Erfrecht

Uw gespecialiseerd advocaat erfrecht en advocaat familierecht in Amsterdam

Mr. A. de Visser

Ik ben sinds 1993 werkzaam als advocaat en sinds 1999 ook als mediator. Ik treed zowel op als advocaat van één cliënt in de rechtbank, maar ook als mediator voor twee cliënten gezamenlijk. Mijn ervaring is dat cliënten in een echtscheiding vaak uiteindelijk het meest gebaat zijn bij oplossingen in onderling overleg. Voor kinderen is het altijd fijn om te weten dat hun ouders tijdens de echtscheiding duidelijk rekening houden met de belangen van de kinderen.Indien een echtscheiding in onderling overleg niet tot de mogelijkheden behoort, dan schrik ik er niet voor terug om voor uw belangen in een rechtszaak op te komen.Sinds 2018 richt ik mij mede op het erfrecht, ook als nalatenschapsmediator.

U kunt bij mij terecht voor online mediation via de beveiligde omgeving van Verder Online Mediation. Ook is het mogelijk om in overleg (aanvullend) mediation per video te organiseren met gebruik van Skype, Teams of Zoom.

Vanzelfsprekend ben ik lid van de specialistenverenigingen vFAS, Mediatorsfederatie Nederland, VEAN (aspirant) en de Stichting Nalatenschapsmediation.

Ik heb gestudeerd in Amsterdam en Londen. Voor mij is het geen enkel probleem om met cliënten in het Engels te communiceren.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen. Ik heb onder meer de marathons van Amsterdam, New York en Pittsburgh op mijn naam staan. Daarnaast heb ik toneelspelen als hobby. In 2018 stond ik zelfs op de planken van de Rabozaal in de Stadsschouwburg.

hans-1
Baerle87 - uw advocaat met specialisatie erfrecht en familierecht