Advocaten & Mediators

Familierecht – Erfrecht

Uw gespecialiseerd advocaat erfrecht en advocaat familierecht in Amsterdam

Mr. A. de Visser

Ik ben sinds 1993 werkzaam als advocaat en sinds 1999 als mediator geregistreerd bij het NMI, thans Mediatorsfederatie Nederland. Sinds 2001 heb ik mij toegelegd op het personen- en familierecht en ben ik aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). In 2017 heb ik de leergang Erfrecht bij de Academie voor de Rechtspraktijk met goed gevolg afgerond. Ik ben dus zeer goed thuis in in de financiële, juridische, maar ook relationele en emotionele problemen die kunnen spelen in familieverhoudingen. Mijn uitdaging is mijn cliënten te begeleiden om – in soms zeer complexe – situaties tot een acceptabele uitkomst te komen. Mediation en overleg verdienen mijn voorkeur, maar als het nodig is te procederen, dan schrik ik daar niet voor terug.

Na mijn studie Nederlands recht heb ik een mastersopleiding aan University College London gevolgd. Ik kom nog steeds vaak in Londen en beschik daar over een prima netwerk. Voor mij is het geen enkel probleem om met cliënten in het Engels te communiceren.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen. Ik heb onder meer de marathons van Amsterdam en New York op mijn naam staan. Daarnaast heb ik toneelspelen als hobby. In 2018 stond ik zelfs op de planken van de Rabozaal in Stadsschouwburg.

Mijn ruime ervaring zet ik graag in om voor u tot een optimaal resultaat te komen!

hans-1
Baerle87 - uw advocaat met specialisatie erfrecht en familierecht