Skip to content
ERFRECHT EN FAMILIERECHT ADVOCAAT IN AMSTERDAM

Baerle87 Advocaat

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden die het ervaren advocatenteam van Baerle87 Advocaten in Amsterdam te bieden heeft op het gebied van erfrecht en familierecht. Onze deskundige advocaten zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige juridische diensten en het vinden van passende oplossingen voor uw specifieke situatie.

Of u nu te maken heeft met complexe erfrechtelijke kwesties, zoals de verdeling van een nalatenschap of het opstellen van een testament, of behoefte heeft aan bijstand bij familierechtelijke zaken zoals echtscheiding, voogdijgeschillen of alimentatie, ons team staat voor u klaar. We begrijpen de gevoeligheid en de complexiteit van deze aangelegenheden en streven ernaar om u met zorg en expertise bij te staan.

Petra

Mr. P.M. de Vries

Over Petra

Mijn werkwijze kenmerkt zich door snelheid in combinatie met zorgvuldigheid. Ik hecht aan een goed contact met mijn cliënt en bied daartoe een luisterend oor. Als we na een intakegesprek besluiten met elkaar in zee te gaan, overweeg ik samen met u de zinvolheid van een procedure. 

Soms leidt overleg of onderhandeling met de andere partij tot een bevredigende oplossing. Waar mogelijk en zinnig worden de voordelen van een schikking met u besproken. Procederen wordt niet uit de weg gegaan, maar de ervaring leert dat procedures lang kunnen duren en emotioneel diep kunnen ingrijpen

Rechtsgebieden

Petra-de-Vries
baerle87 Advocaten
resize vfas
familierecht-advocaat-amsterdam-Mr De Vries
erfrecht-amsterdam
Google review Baerle 87 Advocaten
" Mevrouw Petra de vries beste advocaat die ik gehad heb heeft me twee keer bij gestaan en twee keer door mevrouw mijn recht gehaald. Ben niet zo goed met internet maar zij was top. Groet van Dennis van Zwietering bedankt voor alles. Denk aan u omdat ik net een nare ervaring met een andere advocaat heb gehad.. [lees meer]
D V zwietering
2023
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn zaak. Mr Petra de Vries heeft mij heel goed bij gestaan, ik zou v.Baerle advocaten dan ook zeker aan bevelen
R Streekstra
2023
Baerle87-advocaten-amsterdam

Erfrecht en Familierecht advocaat

Email: devries@baerle87.nl
Tel : +31 (0) 20 7055 185
Maandag, Dinsdag, donderdag, Vrijdag
09:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00

Contact Petra