Skip to content
Baerle87-advocaten-amsterdam

baerle87

Advocaten & Mediators

Gespecialiseerd in Familierecht en Erfrecht in Amsterdam.

Baerle87 Advocaten team voor familierecht en erfrecht
contact-advocaat-amsterdam
Baerle87-advocaten-mediators
Mr. Petra de Vries gespecialisserd in familierecht en erfrecht

Advocaat & MediatoR

Mr. P.M. de Vries

Ik ben in 1996 beëdigd na mijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam en een postdoctoraal jaar Law aan het University College London.

Sinds mijn beëdiging ben ik mij steeds meer gaan richten op het familierecht en erfrecht, de enige rechtsgebieden waarop ik werkzaam ben. Mijn opleiding in die specialisaties volgde ik bij de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Mijn werkwijze kenmerkt zich door snelheid in combinatie met zorgvuldigheid. Ik hecht aan een goed contact met mijn cliënt en bied daartoe een luisterend oor. Als we na een intakegesprek besluiten met elkaar in zee te gaan, overweeg ik samen met u de zinvolheid van een procedure.

Advocaat & Mediator

Mr. A. de Visser

Ik ben sinds 1993 werkzaam als advocaat en sinds 1999 ook als mediator. Ik treed zowel op als advocaat van één cliënt in de rechtbank, maar ook als mediator voor twee cliënten gezamenlijk. Mijn ervaring is dat cliënten in een echtscheiding vaak uiteindelijk het meest gebaat zijn bij oplossingen in onderling overleg. Voor kinderen is het altijd fijn om te weten dat hun ouders tijdens de echtscheiding duidelijk rekening houden met de belangen van de kinderen.

Indien een echtscheiding in onderling overleg niet tot de mogelijkheden behoort, dan schrik ik er niet voor terug om voor uw belangen in een rechtszaak op te komen.Sinds 2018 richt ik mij mede op het erfrecht, ook als nalatenschapsmediator.

U kunt bij mij terecht voor online mediation via de beveiligde omgeving van Verder Online Mediation. Ook is het mogelijk om in overleg (aanvullend) mediation per video te organiseren met gebruik van Skype, Teams of Zoom.

Vanzelfsprekend ben ik lid van de specialistenverenigingen vFAS, Mediatorsfederatie Nederland, VEAN (aspirant) en de Stichting Nalatenschapsmediation.

Ik heb gestudeerd in Amsterdam en Londen. Voor mij is het geen enkel probleem om met cliënten in het Engels te communiceren.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen. Ik heb onder meer de marathons van Amsterdam, New York en Pittsburgh op mijn naam staan. Daarnaast heb ik toneelspelen als hobby. In 2018 stond ik zelfs op de planken van de Rabozaal in de Stadsschouwburg

mr-de-visser-advocaat-familierecht

Advocaat

Mr. F.D.D. Janssen

Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Baerle87.

Tegen de verwachtingen in heb ik als bèta de opleiding Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Al vrij snel ontstond mijn passie voor het familie- en erfrecht. Tijdens mijn master heb ik mij hier dan ook in gespecialiseerd. Problemen op beide rechtsgebieden kenmerken zich door familieverbanden die op spanning staan. Juist de invloed die daarvan uitgaat, maakt deze rechtsgebieden voor mij uitdagend.

Als advocaat staat bij mij de volledige rechtsstrijd voorop. Mijn blik is gericht op een oplossing voor de lange termijn waarbij de menselijke kant van kwesties niet uit het oog wordt verloren. Ik zet mij onvoorwaardelijk in voor mijn cliënt en trek alle registers open, maar schroom niet om mijn cliënt ook voor te houden wat er niet mogelijk is.

Baerle87 Advocaten team

baerle87-advocaten- team-amsterdam

Als advocaten en mediators streven wij ernaar om constructieve oplossingen te vinden die recht doen aan de belangen van alle betrokken partijen. Bij Baerle87 Advocaten kunt u rekenen op professionele en persoonlijke ondersteuning terwijl wij samen werken aan een rechtvaardige en bevredigende uitkomst voor uw nalatenschaps- en familierechtelijke kwesties.

RECHTSGEBIEDEN

Erfrecht

Als u een conflict heeft over een erfenis en u komt er met de overige erfgenamen en de notaris niet uit, dan kan het inschakelen van een advocaat uitkomst bieden.[ lees verder..]

Familierecht

Voor kinderalimentatie geldt dat de kring van alimentatieplichtige ouders niet beperkt is tot voormalig gehuwden of geregistreerd partners.
[lees verder..]

echtscheiding

Als u uit elkaar gaat komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden en u maakt zich zorgen over de toekomst. Daarbij spelen de emoties over het einde van de relatie ook nog een rol
[lees verder..]

baerle87 Advocaten
resize vfas
familierecht-advocaat-amsterdam-Mr De Vries
erfrecht-amsterdam
baerle87-nalatenschapmediation

Nieuws en Blogs

Erfrechtadvocaten nodig? ...

Erfrecht

familierecht

baerle87-kantoor-overleg

Mediators